Szolgáltatás

A demencia tünetei és kezelése

Az Alzheimer kór lefolyása betegenként eltérő lehet. Előfordul, hogy néhány éven belül drasztikusan romlanak a tünetek, míg másoknál akár több évtizedig is eltarthat a szellemi hanyatlás folyamata. Az Alzheimer-kór és a demencia otthoni gyógyítása a nyugodt, stabil környezet biztosítását jelenti.

Bővebben...

 

Kálium túladagolás

A kálium pozitív hatásai elsősorban sejtjeink működésében mutatkoznak meg. Ennek következtében befolyással van a szövetek működésére is, úgy az ideg-, mint az izomszövet

Bővebben...

 

Fogyókúra étrend és a hatásos fogyókúra

Ha egy fogyókúra gyorsan hoz igen látványos eredményt, valószínűleg csak rövidtávra szól és hosszabb időn át nem tartható.

Bővebben...

 

Szem árpa

Mit csináljunk, ha árpa van a szemen? Szerezzünk be gyulladáscsökkentő krémet és szemcseppet, majd használjunk párakötést!

Bővebben...

 

A cukorbetegség szövődményei és gyógyítása

A cukorbetegség okai és a normális vérnyomás jelentősen összefüggnek. A diabéteszben szenvedők sokaságánál a normális vérnyomás értékeinél kiemelkedőbbet mérnek, ami tovább emeli a különböző szövődmények esélyét.

Bővebben...

 

Egészséges életmód a mindennapokban

Az egészséges életmód valóra váltása magában foglalja az étkezés- és testmozgásbeli változtatásokat is.

Bővebben...

 

Diéta és fogyás tippek

Az Atkins diéta a világ minden részén több millió hívet szerzett magának. A 4 részből álló módszer lényege, hogy a zsírégetést elindítva támogassa a szervezetet több energiához jutni.

Bővebben...

 

A fogamzásgátlás módszerei

A fogamzásgátlás lehetőségei az elmúlt évszázadok és évtizedek alatt drasztikusan átalakultak. Manapság már lehetséges, hogy homonmentes lehetőségekkel védekezzünk a nem kívánt várandósság ellen.

Bővebben...

 

A krónikus prosztatagyulladás

A prosztatagyulladás olyan urológiai probléma, mely 3 hónapnál tovább tart. A férfiak nagyjából 50 százaléka legalább egyszer észleli élete során a tüneteit.

Bővebben...

 

Ajánlatkérés sittszállításra, 3-10 m3 közötti konténerekre

Ajánlatkérés sittszállításra, 3-10 m3 közötti konténerekre Budapest legjobb sittszállítójától! 10 éves tapasztalatunkkal tudjuk garantálni a hatékony és pontos munkát, ha a konténerek bérléséről van szó.

Bővebben...