Szolgáltatás

Mi a jó alvás, a jó pihenés

Mi a jó alvás, a jó pihenés? Alvás nélkül szervezetünk hamar elfárad. A kutatások igazolták, hogy még immunrendszerünk működéséhez is fontos a pihenés, mert enélkül nem tud regenerálódni, nem tud megfelelően működni.

Bővebben...

 

A vesetágulat tünetei

Hogy melyek a leghatékonyabb megoldások vesetágulat ellen, az mindig a betegség állapotától függ.

Bővebben...

 

A vas vitamin és a vaspótlás

A vashiány jelei kezdetben alig észrevehetők, később azonban szemmel is látható tünetet tud okozni. A kimerültség, a gyengeség, a szédülés, az ingerlékenység, a hajhullás mind utalhatnak rá.

Bővebben...

 

A vírusos torokgyulladás

A vírusos torokgyulladás nagyon megviselheti a gyereket, hiszen fájdalommal, köhögéssel, orrdugulással járhat együtt.

Bővebben...

 

Tudnivalók a konténeres sittszállításról

A sittszállítás velünk mindig időben történik! Ezzel segítjük a munkálatokat, hogy ne történhessen csúszás a felhalmozódott szemét miatt a felújítás vagy építkezés során!

Bővebben...

 

Gyomorégés ellenes terápiák

A gyomorégés ellenes terápiák általában gyógyszeres kezelésből állnak. Vény nélkül és vényre kapható savlekötőkkel, savtermelődést csökkentő gyógyszerekkel hosszútávon is karban lehet tartani a betegséget.

Bővebben...

 

Anyajegy infók és eltávolítás

Az anyajegy eltávolítás egyre több embernél kerül napirendre. Egyes esetekben esztétikai, míg más esetben megelőzési céllal fontos a beavatkozás elvégzésére.

Bővebben...

 

A ciszta tünetei ellen

Ciszta a mellben és a méhben is gyakran jön létre, sokak szerint nemcsak fizikai, de lelki tényezők is szerepet játszhatnak ebben.

Bővebben...

 

Mit tehetünk mumpsz ellen

Mit tehetünk mumpsz ellen? A főleg télen és kora tavasszal előforduló, erősen fertőző betegség főként a 15 évnél fiatalabbakat érinti.

Bővebben...

 

Prosztata gyógyszerek és gyógymódok

A prosztata gyógyítása általában egyszerű és nem igényel műtétet. Többnyire elég, ha különböző gyógynövényi kivonatokat tartalmazó készítményekkel tartjuk szinten vagy enyhítjük a tüneteket.

Bővebben...