Szolgáltatás

A magömlés visszatartás és a korai magömlés

A korai magömlés gyógyítása többéféleképpen lehetséges. Az elmúlt években ezen a téren is nagy fejlődés következett be, amint ezzel a korábban sokszor szégyellt problémával mind több férfi folyamodott szakszerű segítségért.

Bővebben...

 

A krónikus és akut veseelégtelenség

Az akut veseelégtelenség könnyen lehet halálos is, ezért azonnali beavatkozást igényel. Ilyenkor hányás, álmosság, fejfájás lép fel.

Bővebben...

 

A méregtelenítés

A méregtelenítő tea gyógynövények hatóanyagaival végzi el szervezetünk salaktalanítását. Hatását általában nemcsak a májban fejti ki, de a bélrendszerben is.

Bővebben...

 

A gránátalmalé sokfajta hatása

A gránátalma hatása oly sok szempontból kiemelkedő, hogy nem túlzás szuperélelmiszernek nevezni. Antioxidáns tartalma magasabb, mint a legerősebb antioxidánsnak tartott gyümölcsöké, azaz jóval hatékonyabb a betegségek megelőzésében és legyőzésében is.

Bővebben...

 

A vashiány okai, jelei és a vaspótlás

A vashiány okai sokfélék lehetnek, akár más betegségek is állhatnak a háttérben. Az esetek többségében azonban csupán arról van szó, hogy a hétköznapi rohanásban kevesebb időnk jut odafigyelni a táplálkozásra és nem pótolunk kellő mennyiségben minden szükséges tápanyagot.

Bővebben...

 

A 90 napos diéta és a szétválasztó diéta

A 90 napos szétválasztó diéta sokak számára azért vonzó alternatíva a fogyáshoz, mert nem kell számolgatni a kalóriákat. Ez a speciális étrend egész más elvre, a fehérjék és a szénhidrátok szétválasztására épül.

Bővebben...

 

A csontritkulás kezelése

Csontritkulás ellen nem lehet elég korán elkezdeni a védekezést. Hogy a gyerekeket próbáljuk rászoktatni minél több tejtermék fogyasztására, elsősorban azért történik, hogy később ne kelljen szembenézniük ezzel a gyógyíthatatlan mozgásszervi betegséggel.

Bővebben...

 

Hogyan hat a propolisz

Mit tud a propolisz? Az emberiség régóta ismeri áldásos hatásait. Számos ókori kultúrában tartották nagy becsben és egyre több házi patikának is alapvető felszerelése.

Bővebben...

 

A távollátás gyógymódjai

A távollátás és rövidlátás kezelése az esetek többségében szemüveg vagy kontaktlencse felírásával történik.

Bővebben...

 

A helyes fogmosás

Csak a helyes fogmosás véd a fogszuvasodástól és más fogproblémáktól. Hogy tudjuk, hogyan kell jól csinálni, meg kell tanulnunk a megfelelő technikát, éppen úgy, mint bármi mást.

Bővebben...