A mákolaj fogyasztása

A göcseji mákolaj tiszta minőségű kivonat, amiben jelen vannak a mákszemek legfontosabb alkotóelemei. Nagyon magas az ásványi anyag tartalma, azon belül is jelentős mennyiségben magnéziumot, foszfort és kálciumot tartalmaz.

A göcseji mákolaj tiszta minőségű kivonat, amiben jelen vannak a mákszemek legfontosabb alkotóelemei. Nagyon magas az ásványi anyag tartalma, azon belül is jelentős mennyiségben magnéziumot, foszfort és kálciumot tartalmaz. A göcseji mákolaj hidegen sajtolt, tápanyagai a szervezetben egyszerűbben és teljesen hasznosulnak. Hosszútávú fogyasztásával kiváló eredményt érhetünk el úgy a csontritkulás megelőzésében, mint a gyógyításában. Klimaxban lévő nők számára különösen szükséges odafigyelni a csontok állapotára, mert őket veszélyezteti legjobban ez a betegség. A göcseji mákolaj javasolt a szív- és érrendszer egészségének megvédéséhez is.