Legfrissebb hírek

Regenor kúrával az egészséges testsúlyért

A Reg-enor különleges étrendkiegészítő, melyben mind a 20 aminosav jelen van. Ezek a leghatékonyabban tiszítják a sejtek között lerakódott méreganyagokat, melyek sokféle problémát tudnak okozni.

Bővebben...

 

Bodza influenza ellen

A bodza influenza ellen régóta használt orvosság egész Európában. A gyógynövény különböző részeit más-más betegségek ellen használták fel, a tudomány pedig azóta számos vizsgálattal bizonyította, hogy valóban rendelkezik egészségvédő és gyógyhatásokkal.

Bővebben...

 

Bioglan krill olaj

A krill olaj omega 3 kapszula támogatja az agy, a szemek, a szív egészségét. Komplex hatásokat fejt ki szervezetünkre a benne lévő omega-3 zsírsavaknak köszönhetően.

Bővebben...

 

Chlorella alga

A szervezet regenerálásához, az egészség megőrzéséhez és a gyógyulás elősegítéséhez egyaránt ajánlott a Chlorella alga rendszeres fogyasztása.

Bővebben...

 

Zöldkagyló, tömjénfa, kurkuma és ördögcsáklya kivonat

Az Arthro4 Zöldkagyló kapszula ízületi gyulladás ellen nyújt segítséget mellékhatásoktól mentesen.

Bővebben...

 

Mire jó a goji bogyó és miért a Mannavita goji gyümölcslé a legjobb

Egyenesen a goji őshazájából, Ninghszia tartományból származnak azok a gyümölcsök, melyekből a Mannavita itala készül.

Bővebben...

 

Noni gyümölcs házhozszállítás

A noni kivonat szorongás és pánikbetegség esetén az első számú étrendkiegészítő lehet. Akik ezektől a mentális problémáktól szenvednek, nagy javulást várhatnak a gyümölcslé fogyasztásától.

Bővebben...

 

A hidegen sajtolt szőlőmagolaj

A hidegen sajtolt szőlőmagolaj tápanyagok gazdag forrása. Összetevői ápolják a hajat és a bőrt, valamint védik szívünket és érrendszerünket a leggyakoribb keringési problémáktól.

Bővebben...

 

Ginkgo Biloba bolt

A ginkgo biloba és más agyserkentő készítmények hatékonyabbá teszik a szellemi munkát, megkönnyítik a tanulást és a hétköznapi teendők elvégzését is.

Bővebben...

 

Propolisz tinktúra – cseppek – és méhpempő

A propolisz tinktúra helyileg is alkalmazható és az egyik legjobb fertőtlenítőszer a sebek kezelésére. Erőteljes antibakteriális hatása van, megakadályozza a sebek elfertőződését, miközben elősegíti az új hámszövetek gyorsabb képződését.

Bővebben...