Legfrissebb hírek

Mannavita méhpempő

Rendeljen kiváló minőségű, 100%-os tisztaságú Mannavita méhpempőt 1 perc alatt, regisztráció nélkül! Vásárolhat még Prémium méhpempőt, bio méhpempőt, virágport, propoliszt, méhkenyeret, manuka mézet is különböző kiszerelésekben.

Bővebben...

 

Az ezüst kolloid különleges képessége + gyors rendelés

Az ezüst kolloid kúra különböző problémák esetén segíthet, mivel az ezüstkolloid kitűnő immunerősítő, fertőzésgátló, antibakteriális és kórokozó-ellenes hatással rendelkezik.

Bővebben...

 

A fogamzásgátlás módszerei

A fogamzásgátlás lehetőségei az elmúlt évszázadok és évtizedek alatt drasztikusan átalakultak. Manapság már lehetséges, hogy homonmentes lehetőségekkel védekezzünk a nem kívánt várandósság ellen.

Bővebben...

 

Mannavita goji gyümölcslé + szárított házhozszállítás

A goji bogyó pozitív hatásai miatt egyértelműen kiemelkedik a gyümölcsök közül.

Bővebben...

 

A krónikus prosztatagyulladás

A prosztatagyulladás olyan urológiai probléma, mely 3 hónapnál tovább tart. A férfiak nagyjából 50 százaléka legalább egyszer észleli élete során a tüneteit.

Bővebben...

 

Ajánlatkérés sittszállításra, 3-10 m3 közötti konténerekre

Ajánlatkérés sittszállításra, 3-10 m3 közötti konténerekre Budapest legjobb sittszállítójától! 10 éves tapasztalatunkkal tudjuk garantálni a hatékony és pontos munkát, ha a konténerek bérléséről van szó.

Bővebben...

 

A fogszuvasodás visszafordítása

A fogszuvasodás visszafordítása kezdeti stádiumban még lehetséges.

Bővebben...

 

Kurkuma terápiák

A kurkuma hatásai számos szervünkre és a szervezetünkben zajló folyamatokra is jótékonyan hatnak.

Bővebben...

 

Milyen problémák esetén érdemes méhpempőt fogyasztani

Milyen problémák esetén érdemes méhpempőt fogyasztani? Miért nyújt a tiszta méhpempő segítséget sokféle betegség gyógyításához?

Bővebben...

 

Ujhelyi Szabolcs Zoárd

Ujhelyi Szabolcs Zoárd rövid videókban beszél arról, hogyan járulhatnak hozzá egészségünk megőrzéséhez és a betegségek kezeléséhez az ősi gyógymódok napjainkban. Miként erősíthetjük meg immunrendszerünket természetesen, gyógyszerek nélkül? A vid

Bővebben...