Legfrissebb hírek

Comvita Almaecet amit gyógyszerekkel együtt is lehet fogyasztani

Az almaecet sokféle egészségi probléma esetén hozhat megoldást. Természetes összetevőivel gondoskodik az keringési rendszer és az emésztőrendszer megfelelő működéséről.

Bővebben...

 

Agyserkentő készítmények és vitaminok

Az agyserkentő ételek és vitaminok különböző módokon segítik elő a mentális képességek javulását.

Bővebben...

 

Safe Laser lágylézer rendelés 1 perc alatt

A Safe Laser egy különleges lágylézer készülék, egy orvosi eszköz, melyet otthonában használhat.

Bővebben...

 

Immunerősítő

Az immunerősítő bodza, C-vitamin, méhpempő, gránátalma a legnépszerűbb étrendkiegészítők, melyeket gyerekeknek is nyugodtan adhatunk.

Bővebben...

 

Bélgyulladás vagy Crohn betegség

A colitis ulcerosa és a Crohn betegség abban különböznek, hogy míg az előbbinél csak a vastagbél és a végbél lehet érintett, addig az utóbbinál a bél bármely szakaszán kialakulhatnak gyulladások.

Bővebben...

 

Mit tegyünk ha e.coli baktérium van a vizeletben

Az E.coli fertőzés komoly tüneteket okozhat úgy a bélrendszerben, mint más szervekben, pl. a húgyutakban. Az általa kiváltott hasmenés lehet vizes, nyákos, véres, társulhatnak hozzá hasi görcsök, kialakulhat csecsemőknél és felnőtteknél is.

Bővebben...

 

Aloe vera kúra bio aloe verával

Aloe vera kúra bio aloe verával támogatja a veszélynek folyamatosan kitett immunrendszert. Segíti a makrofágok termelődését, melyek képesek sikeresen felvenni a harcot a vírusokkal és más kórokozókkal.

Bővebben...

 

A barackmag B17 vitamin hatásai

A barackmag az egészségmegőrzés egyik legfőbb kelléke lehet. Az ősi ázsiai népcsoport, a hunzák étrendjében nap mint nap szerepelt. A hagyományos orvoslásban is alkalmazták, számos célra felhasználták úgy a gyógyulás elősegítéséhez, mint a betegségek megelőzéséhez.

Bővebben...

 

Az egészség legyen veled

Egészséges életmód videók várnak a Biogyógyulás.com oldalán! Ujhelyi Szabolcs Zoárd pár perces videókban beszél a biztonságos fogyás és az egészséges fogyókúra titkairól.

Bővebben...

 

Új-zélandi zöldkagyló kapszula ízületi + porc gondok ellen

Zöldkagyló kivonat az erősebb ízületekért és egészségesebb porcokért! A zöldkagyló kapszula rendkívül gazdag tápanyagtartalmának köszönhetően jelentős támogatást nyújt szinte valamennyi mozgásszervi betegség, probléma esetén.

Bővebben...