Legfrissebb hírek

A fekete berkenye hatásai

A fekete berkenye hatásai cukorbetegek számára igen csak figyelemre méltók. Éppúgy hasznos növény a megelőzés, mint a kezelés szempontjából.

Bővebben...

 

Méregtelenítő kúrák otthon

A rendszeresen elvégzett tisztítókúra ideális kelléke az Enterosgél, mellyel a betegségek megelőzéséért és a gyógyulás elősegítéséért is sokat tehetünk.

Bővebben...

 

Aminas Vitalkost

Az Aminas Vitalkost német étrendkiegészítő, mely a speciális gyártási eljárásnak köszönhetően megőrzi a gyümölcsök és zöldségek maximális tápanyagtartalmát.

Bővebben...

 

Az asztma tünetei

Az asztma tünetei igen változatosak lehetnek, az enyhébb formáktól az igen súlyos, akár életveszélyes tünetekig is terjedhetnek.

Bővebben...

 

D-vitamin kapszula gyerekeknek

A D-vitamin több mint egy egyszerű vitamin. Az egyik nélkülözhetetlen tápanyag, mely zsírban oldódik és a szervezetben raktározódik. A D-vitamin kapszula szerepe és hatása nagyon sokféle, hiszen testünk számos folyamatában részt vesz.

Bővebben...

 

Wellstar imune alga rendelés

Az imune alga összetevői + rendelés 1 perc alatt regisztráció nélkül! A Wellstar Imune alga komplex teljes körűen támogatja egészségünk megőrzését és visszaszerzését a benne található 4 algafajta, köztük a spirulina és a chlorella segítségével.

Bővebben...

 

Rendeljen friss tiszta méhpempőt

Mannavita méhpempő, az eredeti friss tiszta méhpempő a mehpempo.co.hu oldalon!

Bővebben...

 

Chia mag ár és vásárlás

Az azték zsálya, más néven chia magja bőséges tárháza az omega-zsírsavaknak, értékes ásványi anyagoknak, vitaminoknak és fehérjéknek.

Bővebben...

 

Minősített bio goji bogyó

A goji gyümölcs nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, köztük zeaxantint és béta-karotint. Ezek gondoskodnak sejtjeinknek a szabadgyökökkel szembeni védelméről, hatásaikat elsősorban a szem- és bőrproblémák megelőzésében éreztetik.

Bővebben...

 

Mangosztán gyümölcsvelő

A mangosztán juice több mint 40 biológiailag aktív hatóanyagot tartalmaz. Benne nagyon hatékony antioxidánsok is találhatók, köztük a xantonok több fajtája.

Bővebben...