Legfrissebb hírek

Itt tud rendelni nyers virágport méhészektől

A virágpor egy valódi bio multivitamin az egyik legkitűnőbb természetes táplálékkiegészítő, ami roppant nagy mennyiségű és kitűnő minőségű bioaktív tápanyagot tartalmaz.

Bővebben...

 

A demencia tünetei és kezelése

Az Alzheimer kór lefolyása betegenként eltérő lehet. Előfordul, hogy néhány éven belül drasztikusan romlanak a tünetek, míg másoknál akár több évtizedig is eltarthat a szellemi hanyatlás folyamata. Az Alzheimer-kór és a demencia otthoni gyógyítása a nyugodt, stabil környezet biztosítását jelenti.

Bővebben...

 

Minőségi Seatone zöldkagyló termékek

Zöldkagyló kivonat ízületi problémák esetén a zoldkagylo.bolt.hu-n! A zöldkagyló kapszula rengeteg biológiailag aktív hatóanyagot tartalmaz, melyek közül a 2 legfontosabb talán a glükozamin és az Omega-3 zsírsavak, melyek nélkülözhetetlenek a porcok és az ízületek számára.

Bővebben...

 

Kálium túladagolás

A kálium pozitív hatásai elsősorban sejtjeink működésében mutatkoznak meg. Ennek következtében befolyással van a szövetek működésére is, úgy az ideg-, mint az izomszövet

Bővebben...

 

A korai menopauza megelőzése

A korai menopauza megelőzése lehetséges a megfelelő életmóddal és egyes gyógynövényekkel is.

Bővebben...

 

Fekete bodza szirup

A fekete bodza felnőtteknek segít felkészülni a járványos időszakra. Minden évben eljön a felső légúti fertőzések szezonja, amikor megnő a hiányzások száma mind a gyermekek, mint a felnőttek körében.

Bővebben...

 

A legjobb zöld tea a Vietnámi

A legjobb zöld tea a Vietnámi, melynek selymes, harmonikus íze segít ellazulni és kellemes pillanatokkal ajándékoz meg. Összetételét tekintve pedig magasabb hatóanyag tartalommal rendelkezik, mint a többi zöld tea, így intenzívebb hatásokat várhatunk tőle!

Bővebben...

 

Juharszirup fogyókúrához

A juharszirup édes ízén kívül számos más előnnyel is rendelkezik. Az utóbbi évek vizsgálatai bizonyították, hogy jóval egészségesebb alternatívát kínál,

Bővebben...

 

Méregtelenítő készítmények

Válogatott és minősített májtisztító és méregtelenítő készítmények vásárlása könnyen és gyorsan, regisztráció nélkül!

Bővebben...

 

Fogyókúra étrend és a hatásos fogyókúra

Ha egy fogyókúra gyorsan hoz igen látványos eredményt, valószínűleg csak rövidtávra szól és hosszabb időn át nem tartható.

Bővebben...